Aktuality

30Mar2017

Bývalý CEO Applu John Sculley investuje do FinTechu

Po kariére v spoločnostiach Pepsi a Apple sa ich bývalý CEO John Sculley venuje investovaniu do nových spoločností najmä v oblasti zdravotnej starostlivosti a FinTechu.

28Mar2017

Banka Revolut uzavrela partnerstvo s Lending Works

Banka Revolut a poskytovateľ kolektívnych pôžičiek Lending Works uzavreli partnerstvo a spoluprácu.

23Mar2017

Bývalý šéf banky Barclays: Do finančného sektoru prichádza radikálna transformácia

Antony Jenkins, bývalý CEO Barclays hovorí, že finančný sektor prechádza prvou vlnou transformácie a upozorňuje, že banky budúcnosti sa budú musieť oveľa viac sústrediť na technológie a užívateľské pohodlie.

21Mar2017

Akvizície v inovatívnych odvetviach stúpli na takmer 300 mld. USD

Globálna aktivita v oblasti akvizícií v inovatívnych odvetviach dosiahla podľa report spoločnosti Deloitte minulý rok hodnotu 291 mld. USD. Je to štyri krát toľko, aká bola táto hodnota ešte v roku 2012.

16Mar2017

Upstart získal od investorov 32,5 mil. USD

Spoločnosť Upstart, ktorá sa venuje kolektívnemu požičiavaniu pre mladých v USA, získala v aktuálnom investičnom kole sumu 32,5 mil. USD. Celkovo už spoločnosť od investorov získala 85 mil. USD.

14Mar2017

Prosper získal 5 mld. USD na požičiavanie

Spoločnosť Prosper, jedna z vedúcich spoločností kolektívneho požičiavania v USA, získala od investorov až 5 mld. USD na investovanie do pôžičiek.

09Mar2017

Funding Circle dosiahol hranicu 2 mld. libier poskytnutých pôžičiek

Spoločnosť Funding Circle, ktorá poskytuje kolektívne pôžičky vo Veľkej Británii pre malých a stredných podnikateľov, dosiahol hranicu 2 mld. libier poskytnutých pôžičiek.

07Mar2017

Novinky na Žltom melóne – Notifikačné centrum

Je potešením Vám oznámiť, že sme pripravili a spustili novú funkcionalitu Notifikačného centra s unikátnymi vlastnosťami.

07Mar2017

Alternatívne financovanie vo Veľkej Británii dosiahlo hranicu 10 mld. libier

Odvetvie crowdfundingu a kolektívneho požičiavania dosiahlo hranicu 10 mld. libier poskytnutého financovania.

02Mar2017

Austrálska Auswide Bank získala majoritu v MoneyPlace

Auswide Bank Ltd zvýšila svoj podiel v spoločnosti MoneyPlace Holdings Pty Ltd, austrálskom poskytovateľovi kolektívnych pôžičiek. Auswide Bank zvýšila svoj podiel na 51% s perspektívou ďalšieho zvýšenia až na 75%.