Aktuality

27Dec2018

Revolut plánuje expanziu do Ázie

FinTech spoločnosť Revolut, získal licencie na pôsobenie v Singapure a Japonsku. Začiatkom roka 2019 by spoločnosť chcela rozšíriť svoju činnosť do Ázie.

25Dec2018

Cross River Bank získala 100 mil. USD od KKR

FinTech banka Cross River Bank uskutočnila veľké investičné kolo vedené jednou z najväčších svetových investičných firiem KKR.

20Dec2018

Alternatívne požičiavanie vo Veľkej Británii ďalej rastie

Podľa poslednej analytickej správy britského Cambridge Centre alternatívne požičiavanie vo Veľkej Británii vzrástlo v roku 2017 o 35 %.

18Dec2018

Britská vláda investuje cez Funding Circle ďalších 150 mil. libier

Aj kvôli brexitu má britská vláda záujem viac podporiť svoj podnikateľský sektor. Jedným zo spôsobov bude podpora financovania cez britskú platformu kolektívneho požičiavania Funding Circle.

13Dec2018

CommonBond sa spojil s Fifth Third Bank pre refinancovanie študentských úverov

Klienti banky Fifth Third Bank budú mať možnosť refinancovať svoje študentské úvery cez kolektívneho požičiavateľa CommonBond.

11Dec2018

Tandem získal 15 mil. libier sa smeruje do Hong Kongu

Digitálna banka Tandem uzavrela dohodu o strategickej spolupráci so spoločnosťou Convoy, ktorá spravuje financie. Spoločne by mali vybudovať digitálnu banky v Hong Kongu.

06Dec2018

Digitálna banka uzavrela strategické partnerstvo so spoločnosťou kolektívneho požičiavania

CODE Investing a PCF Bank uzavreli strategické partnerstvo pre financovanie britských malých a stredných podnikateľov.

04Dec2018

Fintech faktoringová spoločnosť získala 10 mil. EUR

Talianska fintech spoločnosť Credimi, ktorá sa zaoberá faktoringom získala v poslednom investičnom kole sumu 10 mil. EUR. Na investícii sa zúčastnili fondy United Ventures SGR a Vertis SGR.